Witam Wszystkich,a do której będziecie w Lamusie.bo ja dziś mam drugą zmianę i mogę przybyć dopiero po 22
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośWitam Wszystkich,a do której będziecie w Lamusie.bo ja dziś mam drugą zmianę i mogę przybyć dopiero po 22
A tak serio: średnio do 23.00 zawsze jakieś niedobitki się błąkają po lokalu
Comment
-
-
Ja jednak nie przyrowerkuję. Słaba jestem dziś jak skacowana mucha bez skrzydełek, zmiany pogody dają mi czasem w kość....
Co oczywiście nie oznacza, że nie przyjadę w ogóle
Comment
-
-
Jacksona już chyba nie ma w sieci. Ja przybędę o 19.10, ale jesli ktoś byłby wcześniej, to mogę być o 18.40
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaByć to będziemy, ale pytanie, czy zdąążysz wypić piwo zanim wyjdziemy
A tak serio: średnio do 23.00 zawsze jakieś niedobitki się błąkają po lokaluCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiAj bo ręcznik powinien być biały, w najgorszym wypadku różowy ale nigdy zielony!
Dzwoniłeś, trzeba było się dopytać
Poza tym nie było wyboru :/MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNawet nie wiem czy dzwoniłem przed czy po tym incydencie
Poza tym nie było wyboru :/
Wybór był - zawsze mogłeś nie palićCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNie było wyboru w papierowych ręcznikach
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCyborg był bardzo czujny w piątek jak widzę
To co, powtórka w piątek? Może w końcu poleją nam pszenicę...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTo co, powtórka w piątek? Może w końcu poleją nam pszenicę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoNa pewno nie z całą ekipą, bo w sobotę wczesnym rankiem nastąpi wyjazd do Karwieńskich Błot.
To oblizujemy się z pszenicy i zrobimy telemost, coby się nie nudzićCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
A zatem zbliża się piątek Kilku osób nie będzie, bo jadą nad morze :zazdrość: Dla pozostałych mam propozycję: Organizujemy ze znajomymi grilla od około 18.00, na Górce Zdrowia- między Popowicami a Szczepinem. Grillowanie połączone jest z meczem siatkówki i badmingtonem. Serdecznie zapraszam!!!
Proszę tylko wziąć ze sobą: Kocyk lub coś innego na czym będziecie chcieli siedzieć, kiełbaski, pićko i coś na komary może się przydać wieczorkiem..
Comment
-
Comment