Proponuję jutro Lamusa o 18.00.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ja będę w Lamusie ok. 19, będą tyż i inni
A na sobotę wstępnie się umwiłam na 50 l Bartusia. Podobno ma jutro nie padać, zatem szykujta się na ognicho!Last edited by Marusia; 2006-08-25, 12:37.
Comment
-
-
Piwo juz na miejscu, a gospodarze czekają na pierwszych gości na działeczce przy ul. Morwowej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBADziękuję ekipie wrocławskiej za super imprezkę
Wasze"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Te, Fido, a może banana chcesz?
Dzięki serdeczne za super imprezę, piwa jak zwykle zabrakło już w południe w niedzielę trzeba było dożywiać się domowymi. Wniosek jest taki: dla nas piwa ZAWSZE będzie za mało
Ja, Slavoy i Marcin jeszcze pojechalśmy na "jedną" pszeniczkę do Lamusa, gdzie spotkaliśmy Chrisa i Anię no i oczywiście wypiliśmy po 3 albo niektórzy 4
P.S. W przyszłym roku w lecie proponuję olać knajpy - bierzemy namioty i instalujemy się na Morwowej na całe weekendy
Comment
-
-
No dobra kochani, jak się spodziewam to niektórzy z was gdzieś się wybierają na ten weekend, a biedne żuczki co zostają i wszyscy ci któży mogą to może wychylą jakiś kufelek w Lamusie?
Jakoś tak pszeniczki mi się zachciało, bom Bartka to się ostatnio nawet napiłam, choć Bartusia nigdy dość - a najlepszy on ci jest na imprezy
Comment
-
-
Pszeniczka jest z kija, JAQBA dezinformację wprowadza
Ja w ten piątek odpadam - wyjazd służbowy
Comment
-
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment