OK, to jutro w Lamusie obgadamy, czy w sobotę też się spotykamy
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Wczoraj Chris z Anią byli wieczorem w Lamusie. A dziś są umówienue ok. 15.00 z Jerzym w okolicach rynku.
Comment
-
-
UWAGA UWAGA!
Dziś po południu, względnie wczesną wieczorową porą, spotkanie na Sępolnie, degustacja wyrobów domowych (piwa, nalewki), grill, możliwy noclegos
Paszę na grilla każdy sobie sam kupuje, ja zrobię sałatkę z pomidorów z bazylią oraz smażone warzywa, no i kratę piwa stawiam
Zaiteresowanych proszę o info, póki co wczoraj się umówiłam z paroma osobami
Comment
-
-
Impreza u Marusi odbyła się i była bardzo smaczna.
Piwa, jedzenia i innych specjałów ogrom.
Dzięki wszystkim za towarzystwo i inne nalewki Dla Maruśki podziekowania za jak zwykle (to już nudne ) udane spotkanie.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonImpreza u Marusi odbyła się i była bardzo smaczna.
Piwa, jedzenia i innych specjałów ogrom.
Dzięki wszystkim za towarzystwo i inne nalewki Dla Maruśki podziekowania za jak zwykle (to już nudne ) udane spotkanie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No, było nudno, Zwłaszcza, jak zaczęliśmy oglądać nudne zdjęcia z nudnego Zlotu... no, parę zdjęć takie znowu nudne nie było, raczej, ekhm, nudystyczne
I piliśmy beznadziejne piwa domowe oraz nalewki domowe, fuj, paskudztwo
Ja dziękuję gościom za jak zwykle mile spędzony wieczór (wiem, to nudnez)
Comment
-
-
Nareście chwila oddechu, więc lekko spóźnione lecz nie mniej wielkie podziękowania za gościnę i warkę. Jakaż niezmienna atmosfera nudnej fety , ludziska jak zwykle zlecieli sie jak pszczoły do miodu i jak zawsze do następnego nudnego spotkania. Dzieki za super weekend.
Comment
-
-
Ja i Slavoy nie mamy nic przeciw posiedzeniu dla odmiany w spokojniejszej atmosferze, a i jedzonko czemu nieLast edited by Marusia; 2006-09-21, 08:53.
Comment
-
Comment