No ładnie. BigLebowski też coś mi na PW pisał, że może się pojawi, dwóch nowych forumowiczów na spotkaniu, a mnie nie ma, skandal
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Wybaczcie że sie nie pojawiłem ale już wspominałem że z piąteku na sobote mam zjazd perfuzjonistów i instrumentariuszek z niemiec (mieli być i czesi ale nie dojechali). Impreze skończyłem o 3 rano po 2 lampkach wina, 5 piwach i kamikadze :P i żyje, całkiem nieźle się czuje choć gardełko wysiadło!!!
Comment
-
-
Niestety nie dotarłem wczoraj jak planowałem gdyż dopiero późno w nocy wróciłem z podróży. Mam zatem pytanie czy dziś wieczorem ktoś pojawi się w Lamusie?Last edited by BigLebowski; 2006-09-30, 10:28.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Raczej będziesz musiał poczekać do przyszłego piątku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiMam zatem pytanie czy dziś wieczorem ktoś pojawi się w Lamusie?Last edited by jerzy; 2006-09-30, 11:31.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yossarian1987A jak liczna jest sekcja wroclawska? :>browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyZa duża jak na jeden stolik, a czasem nawet na dwa
Comment
-
-
Sekcjo wrocławska: może znajdziecie w czasie piątkowego lamusowania chwilkę, żeby wymyśleć, kto chciałby jechać komunikacją zbiorową na giełdę w Tychach. Na razie na liście mam 3 osoby i 1 androida
Jakby mnie nie było (co zaczyna się stawać małą jesienną tradycją), to proszę o info na mejla lub sesemesa w sobotę [o ile stan trzeźwości pozwoli ]Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment