Stoliki w Armine zarezerwowane mamy, mam nadzieję, że przyjdzie więcej osób niż w zeszły piątek
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
To co, jutro Lamusik? Czy Instytut?
Comment
-
-
-
Po namyśle proponuję Instytut przełożyć na przyszły piątek, może będzie mniej wiało, bo jak sobie pomyślę, że 20 minut drogi na piechotę mnie czeka w obecnych warunkach, to przestaję mieć ochotę na piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo co, jutro Lamusik? Czy Instytut?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyDo Lamusa mieliśmy trafić tydzień temu po "jednym piwku" w Armine. Nie poszliśmy. Wypadało by to teraz nadrobić.
Proszę słuchać się starszych!!!
A jak nie to proszę sobie przypomnieć spokój,ciszę, prawie brak zadymienia,czyste popielniczki,brak skinów,przyjemne zapachy z kuchni,piękną panienkę za barem,która z uśmiechem przynosi piwo do stolika,no i oczywista piwo z POLSKIEGO LOKALNEGO BROWARU o niepowtarzalnym smaku.
No to po co do Lamusa? No po co???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tygrysek40i4A widzał Pan posta poprzedniego????
Proszę słuchać się starszych!!!
Lepiej się słuchać silniejszych...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment