No to się w końcu zdecydujcie bo nie wiem dokąd mam przyjechać z mojej wsi :-)
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Lamus. W Armine byliśmy tydzień temu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonArgument trudny do zbicia.
Ja obstawiam Armine
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJacek, ale dajesz się podpuszczać, przecież Tygrysek kituje - jaki brak zadymienia, jak 10 osób przy stoiliku pali jeden za drugim, łącznie z Tygryskiem To był tani chwyt
Wentylacja jest sprawniejsza w Armine niż w Lamusie.
Ja jeszcze nie wiem na 100% czy przyjdę więc się nie będę spierał o miejsce
Od paru dni pijam tylko portery i te zimne pilsy/pszenice w taką pogodę trochę mnie niepokoją w stosunku do mojego ustępującego kaszlu.MM961
4:-)
Comment
-
-
Ja też się nie będę spierać, obie knajpy lubię, choć, nie da się ukryć, Lamus bardziej rozrywkowym jest
Comment
-
-
A w ARMiNE to nawet jakieś "suprajsy" mogą się zdażyć np.w postaci piwa pszenicznego ciemnego"made by F&A"
(to do tych co nie są przekupni tylko lubią takowe )"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Hmmm.... w związku z pewnymi wydarzeniami (informacja na spotkaniu) proponuję jednak Armine....
Zaraz zadzwonię zaklepać parę miejscówek.
Comment
-
-
Witam po przerwie! To gdzie ten meeting bo chciałbym w końcu się pojawić? I o której?Last edited by BigLebowski; 2006-11-03, 13:11.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Marusia napisała to dwa posty wcześniej: spotkanie jest w Armine.
Godziny rozpoczęcia standardowe, czyli jak kto przyjdzie - o 18, 19, 20...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiWitam po przerwie! To gdzie ten meeting bo chciałbym w końcu się pojawić? I o której?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiDzięki Panowie!
Przy okazji dowiedziałam się, że mamy ksywkę "Bartki"
Comment
-
Comment