siedziałyśmy do 22.10 Się pogadało 2 godziny w 2 osoby to tyle samo co 6 godzin w 6 osób, ale tylko teoretycznie, proszę nie pytać, o co mi chodzi, tak sobie filozuję
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPopieram wprowadzenie zakazu. Całe mieszkanie śmierdzi fajami, bo kurta tak przesiąknęła dymem
Ja dziś raczej nie dotrę. Breslauer - wybacz
Comment
-
-
Nie wiem, jak Wy, ale i Slavoy ja dla odmiany idziemy do Lamusa. Armine była 2 i 3 tygodnie temu, tydzień temu nieszczęsny Rejs - mam ochotę na pszeniczne w miłej atmosferze z fajną muzyczką.Last edited by Marusia; 2006-11-16, 09:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiNa szczęście z Armine do Lamusa droga niedaleka więc można zajrzeć w oba miejsca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiaw miłej atmosferze z fajną muzyczką.
Jestem za Armine, bo Ewa wraca wieczorem z Krakowa i miło by było móc coś zjeść...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Ja też jestem za Lamusem.
...
Choć wsuwałem wczoraj grillowane żeberka w Armine i jeszcze czuję ich smak...
Mi zawsze jest się ciężko zdecydować - w Lamusie jest bardziej knajpiano-rozrywkowo, sporo ludzi, rock 'n' roll, itepe, a w Armine na dłuższą metę jak u cioci na imieninach (nie tych grzesiukowych)... za spokojnie.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
-
Czyżby pierwszy poważny rozłam w monolicie sekcji Wro się szykował ?
Ja się wstrzymuję od głosu-zobaczycie mili państwo dlaczego."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyJa też jestem za Lamusem.
...
Choć wsuwałem wczoraj grillowane żeberka w Armine i jeszcze czuję ich smak...
Mi zawsze jest się ciężko zdecydować - w Lamusie jest bardziej knajpiano-rozrywkowo, sporo ludzi, rock 'n' roll, itepe, a w Armine na dłuższą metę jak u cioci na imieninach (nie tych grzesiukowych)... za spokojnie.
Lamus jest fajny na szalone impry raz na jakiś czas (np. jak Darek przyjeżdża ), ale cotygodniowe spotkania wolę w miejscu gdzie coś słychać i widać.
Oczywiście jak padnie na Lamus to przyjdę, ale będę się dąsałMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelCzyżby pierwszy poważny rozłam w monolicie sekcji Wro się szykował ?
Ja się wstrzymuję od głosu-zobaczycie mili państwo dlaczego.
Ty się wstrzymujesz, bo nie przyjdziesz?MM961
4:-)
Comment
-
Comment