Środa, wczesny wieczór i jeszcze żadnych propozycji piątkowych?W poprzedni weekend był Lamus, Armine i Instytut, w ten piątek proponuje wczuć sie w klimat Oplskich Dni Porterowych i iść do Małgosi na Portera Żywieckiego. Co wy na to?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shermanw ten piątek proponuje wczuć sie w klimat Oplskich Dni Porterowych i iść do Małgosi na Portera Żywieckiego. Co wy na to?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaA ja nie bardzo mam ochotę na portera dwa dni z rzędu, więc chyba tym razem sobie odpuszczę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiaa w duchocie Małgosiowej długo się posiedzieć nie da (i nie mówię tu o dymie)browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyDuchota i smród dymu tytoniowego jest sto razy gorsza od duchoty czystego powietrza!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyDuchota i smród dymu tytoniowego jest sto razy gorsza od duchoty czystego powietrza!Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Ja i Slavoy kole 19.00 meldujemy się w Instytucie Będę miała ze sobą kapsle, kto zamawiał, to wie, o co chodzi
Comment
-
Comment