To sehr gut, bo tak zabrzmiało, jakbyście się spieszyli i z przyjściem i z wyjściem...
Nie pisz o połówkach, bo jeszcze wszyscy pomyślą, że z okazji 20tych urodzin piwa nie będziesz pił
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
A nas nie będzie
Tak jak się zapowiadało Maćka uziemili do nocy na obowiązkowym firmowym obżarstwie, a w ten prosty sposób ja utknęłam na wsi.
Powrót z piwa taksówką za jedyne +/- 40 zł w okresie przedświątecznym jakoś mnie blokuje, psychika mi siada, albo co..
Bawcie się dobrze i nie rzucajcie JAcksonem zbyt wysoko
Ewwa
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
No dobra, to 19:00, aczkolwiek patrząc, jak szybko niektórzy się dzisiaj / wczoraj zmyli... Cyborg został ostatnim forumowiczem na placu boju
Ogólnie okazało się, że wszyscy mamy zadatki na bycie sexy w różu i są na to dowody A co się JAckson dziewczyn nacałował, to jego - na początku imprezy był JAckson, 4 dziewczyny, długowłosy Czesiek i Cyborg. Ogólnie miło było, co zostało uwiecznione na zdjęciach.
JAckson> możesz częściej urządzać urodziny
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Aha, palacze uskutecznili fajny patent: palili na zmianę i usiedli po bokach stołów, normalnie powietrze było niemalże górskie Dopiero później dochodziły kolejne lokomotywy i nagle okazało się, że jestem jedynym niepalącym w gronie
Aha-bis, Cyborg się dowiedział, że wygląda, jak butelka z uszami
Ja, niestety, nie dotrę. Poszukiwanie karpia przez pół dnia skończyło się zakupieniem 4 kilowego amura Muszę niestety toto oskrobać, wypatroszyć i pokroić. Do tego okazało się, że moja mama kupiła niewypatroszone i nie oskórowane śledzie, więc też niezł zabawa
Comment