Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBANo ładnie piątek się zbiża a w sekcji wrocławskiej jakowyś pomór
Marusia - zapalenie oskrzeli,
Qboland - kaszląco zasmarkany,
Jaqba - j.w. + opryszczka a'la "Megi namiętne usta"
Niezłe żniwo zebrał sobie ten Sylwester
Czy ktoś się jeszcze dopisze ?
A ta opryszczka to pewnie od PawłaLast edited by Maggyk; 2007-01-03, 16:28.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBANo ładnie piątek się zbiża a w sekcji wrocławskiej jakowyś pomór
Marusia - zapalenie oskrzeli,
Qboland - kaszląco zasmarkany,
Jaqba - j.w. + opryszczka a'la "Megi namiętne usta"
Niezłe żniwo zebrał sobie ten Sylwester
Czy ktoś się jeszcze dopisze ?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyO, JAcku - mamy szansę na spotkanie beznikotynowe!Last edited by Marusia; 2007-01-03, 18:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, jeśli o mnie chodzi to szansa jest niemal stuprocentowa - póki co temperatura mi rośnie zamiast spadać (obecnie 38,6 )
A jak zachowuje się niemy Ahumba to już wiesz a ja z tego zagadnienia mam powtórkęLast edited by Ahumba; 2007-01-03, 19:02.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyO kurde! To co, ja jedyny z cieszynosylwestrowców nie zdycham?
Chyba, że mi odpali z opóźnieniem
Życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrówka!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoZanim do Pruszkowa dojdzie, to na południu już wszyscy wyzdrowieją.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneZapomniałeś, że ja niepaląca?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment