a PW to znacie?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART napisał(a)
a PW to znacie?
A skoro już jesteśmy przy temacie - to jak, dziewczęta i chłopaki, piątek, czy sobota?
Comment
-
-
No, no, no - aż takie przyszłościowe plany
Jak na dzień dzisiejszy u mnie: piątek - raczej tak, sobota - raczej na pewno nie.
A i przypominam, że chyba kroi się coś w czwartek
Comment
-
-
Na chwilę obecną wygląda, że mogę zarówno w piątek jak i w sobotę.
Ale oczywiście wolałbym sobotę - bo można wtedy zacząć na tyle wcześnie, by do 22 (oczywiście mam na myśli Instytut) mieć już ugaszone pragnienie. Zresztą w piątek tradycyjnie będę padnięty po całym tygodniu pracy.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Proponuję jednak piątek, zdecydowanie mi i Slavoyowi bardziej pasuje
Comment
-
-
Mnie pasuje wyłącznie jutrzejszy wieczór, zatem jutro obecny.
Aha, gdzie? Instytut-Bar(tek)?
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
Instytut-Bar(tek)?
Comment
-
-
Dzisiejsze spotkanie było dość skromne, jak na warunki wrocławskie. Zupełnie wystarczyły nam krzesełkowe dostawki do stolika. Listę obecności podpisali:- Ewa i Mjp
- Viktoria i Pepek
- Tabletka i CarlBerg
- oraz ja, samotny
Last edited by jerzy; 2004-10-15, 21:39.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
jerzy napisał(a)
Dzisiejsze spotkanie było dość skromne, jak na warunki wrocławskie. Zupełnie wystarczyły nam krzesełkowe dostawki do stolika. Listę obecności podpisali:- Ewa i Mjp
- Viktoria i Pepek
- Tabletka i CarlBerg
- oraz ja, samotny
Comment
-
breslauer napisał(a)
Jerzy, Jerzy, coś się ostatnio mijamy - Ty przychodzisz w soboty, ja w piątki ...
A tym razem to ja byłem w piątek.Last edited by jerzy; 2004-10-18, 09:52.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
No Breslauerowi najwyraźniej pomylił się czwartek z piątkiem
Wracając do tematu : w tym tygodniu proponuję też piątek, bo w sobotę mam imieniny Mamy na głowie.
Comment
-
Comment