Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonTo ma być babskie spotkanie?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNie, bo Cyborg też tam będzie Po prostu jedna z tych kobiet ma do mnie interes, a do dwóch - ja mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo rozumiem, że ze mną spotkasz się tylko i wyłącznie dla przyjemnościCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
No kurka wodna, ja też nie. No trudno, napijemy się bezinteresownie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJa będę w Lamusie prawdopodobnie po 20:00 i łudzę się, że spotkam tam (w kolejności alfabetycznej) Ewwę, Jaqbę i Monne.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo kurka wodna, ja też nie. No trudno, napijemy się bezinteresownie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpNie wiem czy dotrzemy. Jutro robię hamulce (i nie tylko) w aucie.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNie, bo Cyborg też tam będzie Po prostu jedna z tych kobiet ma do mnie interes, a do dwóch - ja mam
Marusia, czy byłaś tak dobra i zerezerwowałaś nam stolika na dziś wieczór? Dziś w okolicach 20 knajpa była nieprzyzwoicie zawalona. Planuję się objawić Wam jutro właśnie o tej godzinie ..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneMarusia, czy byłaś tak dobra i zerezerwowałaś nam stolika na dziś wieczór?
Ja się zamierzam objawić o jakiejś 18.15 bo mam straszną wprost ochotę na pszenicę i nie wytrzymam dłużej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa się zamierzam objawić o jakiejś 18.15 bo mam straszną wprost ochotę na pszenicę i nie wytrzymam dłużejbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
To fajnie Jakbyś się nie wyrobił, to się nie przejmuj - będę sobie czytać książkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo fajnie Jakbyś się nie wyrobił, to się nie przejmuj - będę sobie czytać książkę
nie ma jak nagla robota w piatkowe popoludnie.
jak dotre miedzy 7 a 8 to bedzie dobrze
i do tego jeszcze sniadania nie jadlem...brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Comment