Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Juz widzialem w swoim zyciu jak sie warzy pszeniczniaka
Dzieje sie jeszcze cos poza tym ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerCyborg> co do grafika, to wieczór mam zarezerwowany na piwo, ale wcześniej jak na 18 się nie wyrwę...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNie wiem, czy będę jeszcze o tej godzinie funkcjonować. Ale na wszelki wypadek podaj, gdzie będziesz się raczyć piwem. Pozdr.
Jakby MJP nie chciał z własnej woli (czego nie można całkowicie wykluczyć, albowiem założenie, że na pewno będzie chciał byłoby obarczone zbyt dużym błędem) to też zostanie wyrwany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNapisy na gipsie uległy zniszczeniu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoNoga męża jest pokryta nowym gipsem, a właściwie bandażem o właściwościach gipsu - chyba będzie ciężko po tym pisać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykZawsze można podpisy skalpelem wydrapać. Naczelnik ma takowy to jak będzie zapotrzebowanie to na pewno wyśleMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykZawsze można podpisy skalpelem wydrapać. Naczelnik ma takowy to jak będzie zapotrzebowanie to na pewno wyślePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
tu Misiek
przepraszam ze tak sie wtracam ale chcialbym niesmialo zaznaczyc ze od 9 do 12 marca bede we Wrocu. Chetnie bym spotkal sie z Wami przy jakims malym piwku. Jeszcze nie wiem ktory wieczor moglbym Wam zaoferowac, bede w kontakcie i jeszcze dam znac! do zobaczyska na kontynencie
pisal
MisiekPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiekkprzepraszam ze tak sie wtracam ale chcialbym niesmialo zaznaczyc ze od 9 do 12 marca bede we Wrocu. Chetnie bym spotkal sie z Wami przy jakims malym piwku. Jeszcze nie wiem ktory wieczor moglbym Wam zaoferowac, bede w kontakcie i jeszcze dam znac! do zobaczyska na kontynencieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment