Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel[Ja najchętniej się piszę na niedzielę od godz. 13/14:00.]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloingdyby Twe skalpele wymiekly to wespre: dysponuje w zasadzie nieograniczona iloscia moze nawet daloby rade przekopac sie do zywego??? ;]Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpTo może od razu Dremel i frezy diamentowe?
Może po prostu zagipsujcie sobie coś, a potem okraszajcie gips ów fantazyjnymi ornamentami np. gumówką, frezarką albo kurde młotem pneumatycznymMM961
4:-)
Comment
-
-
Brloin> dzięki za wsparcie
Marusia> ja mam zupełnie inny tryb dnia i tygodnia aniżeli normalni ludzie i balowanie w piątki i soboty praktycznie odpada, a w niedzielę do wieczora po prostu nie dotrwam Ale pewnie i tak Misiekk wybierze czwartek o 8:00 rano i będzie!
Mjp>
JAckson> Ale na żywej ofierze to tak jakoś fajniej
Breslauer> Może uda nam się spotkać jeszcze w tym roku...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMisiu, ja w przeciwieństwie do Cyborga pisze się bardziej na jakieś godziny bardziej wieczorne, najlepiej piątkowo-sobotnie
Cyborgu u mnie git mysle ze niedziela popoludniem/wieczorem jest do zrobienia.
Marusia ja tez tak mysle, piatek lub sobota.
To byl MisiekPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MisiekkTu Ja
Cyborgu u mnie git mysle ze niedziela popoludniem/wieczorem jest do zrobienia.
Marusia ja tez tak mysle, piatek lub sobota.
To byl MisiekCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneCzy tu jest mowa o najbliższym weekendzie? Bo sie dziwnie pogubiłam....Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiekkprzepraszam ze tak sie wtracam ale chcialbym niesmialo zaznaczyc ze od 9 do 12 marca bede we Wrocu. Chetnie bym spotkal sie z Wami przy jakims malym piwku.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerDziękuję za kameralne spotkanie w 4 osoby - wieczór był "na ciemno", bo począwszy od portera, a skończywszy na ciemnym Primatorze w Instytucie.
Btw. Breslauer, przyjeżdzaj częściej, co?
Dzięki Twoim przyjazdom można obejrzeć i utrwalić w pamięci takie ostatnio egoztyczne zjawiska, jak np. Breslauer.. albo Jerzy..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53Dzięki Twoim przyjazdom można obejrzeć i utrwalić w pamięci takie ostatnio egoztyczne zjawiska, jak np. Breslauer.. albo Jerzy..browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No a popojutrze już kolejny piątek!
Jakieś sugestie?
Comment
-
Comment