Wrocław, piątek / sobota

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzi
    Chętnym na konsumpcję przedpiwną polecam Bistrot Parisien,
    A cóż to za przybytek ? Czego możemy się po tym miejscu dobrego spodziewać?

    Comment

    • breslauer
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.05
      • 2690

      Lamus, Lamus, Lamus!!!
      Będę łamał pszenicznego Primatora, Biłym Obołoniem

      Chętnym na konsumpcję przedpiwną polecam Bistrot Parisien

      Podpłomyk w pobliskiej pizzerii dużo lepszy


      Sadyści...
      Last edited by breslauer; 2007-07-25, 22:00.

      Comment

      • monne
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.02
        • 914

        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
        A cóż to za przybytek ? Czego możemy się po tym miejscu dobrego spodziewać?
        hmmm jak to powiedzieć, żeby Was nie odstraszyć ...? Win sporo jest , nawet CIDRE czyli "kulturalny jabol" 4% alk. A przede wszystkim smaczne jedzonko w normalnej cenie. Lokal stylizowany na taki fchrancuzki.
        Kuchnia: do wyboru naleśniki na słodko i na słono(z mąki gryczanej), mięsa(w tym steki, tarty), ogromne sałatki. Kuchnia rzeczywiście smaczna, dlatego zamieściłam poprzedni post. W dodatku mieści się blisko Akademiusa, gdzie rzeczywiście nic do jedzenia nie mają.
        .



        Comment

        • Basik
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.06
          • 1308

          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedzi
          [I]
          Sadyści...
          Czemu Sadyści ? Zła pora na takie rozmowy ?

          Comment

          • brloin
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2002.10
            • 534

            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzi
            hmmm jak to powiedzieć, żeby Was nie odstraszyć ...? Win sporo jest , nawet CIDRE czyli "kulturalny jabol" 4% alk. A przede wszystkim smaczne jedzonko w normalnej cenie. Lokal stylizowany na taki fchrancuzki.
            Kuchnia: do wyboru naleśniki na słodko i na słono(z mąki gryczanej), mięsa(w tym steki, tarty), ogromne sałatki. Kuchnia rzeczywiście smaczna, dlatego zamieściłam poprzedni post. W dodatku mieści się blisko Akademiusa, gdzie rzeczywiście nic do jedzenia nie mają.
            polecam szczegolnie salatke szefa kuchni (chyba tak sie zwala???). w kazdym razie firmowa
            wbrew nazwie "salatka" jest cholernie pelnym i sycacym daniem. pycha!
            brloin; od Szczecina do Wrocławia

            Comment

            • monne
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2006.02
              • 914

              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzi
              polecam szczegolnie salatke szefa kuchni (chyba tak sie zwala???). w kazdym razie firmowa
              wbrew nazwie "salatka" jest cholernie pelnym i sycacym daniem. pycha!
              Dokładnie zwie się : sałatka szefa, więc wiele się nie pomyliłeś .
              Szczególnie fajne są podsmażane ziemniaczki w aromacie czosnkowym, w ogóle fajny pomysł z tymi ziemniaczkami w sałatce. Pyszniutkie!
              .



              Comment

              • brloin
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2002.10
                • 534

                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzi
                Dokładnie zwie się : sałatka szefa, więc wiele się nie pomyliłeś .
                Szczególnie fajne są podsmażane ziemniaczki w aromacie czosnkowym, w ogóle fajny pomysł z tymi ziemniaczkami w sałatce. Pyszniutkie!
                wlasnie tak! ziemniczaki (prawie jak swieze chipsy grubokrojone ) nadaja jej zupelnie innego wymiaru
                brloin; od Szczecina do Wrocławia

                Comment

                • Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

                  Tja.... a wracając do tematu - rezerwuję nam w Lamusie stół zewnętrzny, bo pogoda ładna ma być
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

                  www.wrowar.com.pl



                  Comment

                  • breslauer
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.05
                    • 2690

                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
                    Czemu Sadyści ? Zła pora na takie rozmowy ?
                    a nie o to chodzi... chodzi o to ,ze nie mogę się do was przyłączyć...

                    Comment

                    • JAckson
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🍼🍼
                      • 2004.05
                      • 6123

                      Będę
                      MM961
                      4:-)

                      Comment

                      • Qboland
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2006.04
                        • 242

                        i ja

                        Comment

                        • JAQBA
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.08
                          • 1352

                          Ja też

                          Comment

                          • Sherman
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2005.09
                            • 305

                            Ja też się postaram przybyć.

                            Comment

                            • e-prezes
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 19269

                              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedzi
                              ...
                              Szczególnie fajne są podsmażane ziemniaczki w aromacie czosnkowym...
                              ja nie mogę co wy z tym czosnkiem to już innych przypraw czy dodatków nie ma?

                              Comment

                              • fteo
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.05
                                • 1139

                                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                                ja nie mogę co wy z tym czosnkiem to już innych przypraw czy dodatków nie ma?
                                My, Wrocławianie, lubimy czosnek i dlatego jesteśmy tacy piękni i zdrowi.
                                http://lotnictwo.net.pl/
                                http://www.flightradar24.com/
                                http://www.airshow.sp.mil.pl/

                                Comment

                                Przetwarzanie...
                                X