Czy zawsze musi być Lamus? Może by tak sprawdzić jakość Bartka w Armine. A przy okazji pogadać by można, bo w Lamusie to ostatnio niemożliwe...
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziCzy zawsze musi być Lamus? Może by tak sprawdzić jakość Bartka w Armine. A przy okazji pogadać by można, bo w Lamusie to ostatnio niemożliwe...
Będę dziś wcześniej na Bogusławskiego, to wezmę łyka na potwierdzenie lub zaprzeczenie Jak będzie dobry - w co szczerze wątpię - to zaklepię nam miejsca, bo też mam ochotę na małą odmiankę. Ale jak będzie paskud, to mogę ewentualnie zagadać w Kuźni. Piszta, co myślicie - jeszcze po południu zajrzę do netu, to będę wiedziała, co robić
P.S. Biorę 2 słoiki gęstwy THG.Last edited by Marusia; 2007-09-28, 09:02.
Comment
-
-
To jest szansa, że mało ludzi w Lamusie będzie... Ewa na pewno do Lamusa już nie pójdzie, a i ja mam lekko dość po ostatniej imprezie urodzinowej. Piwa się napić i fajkę wypalić, to i w domu mogę. Na spotkaniu chciałbym jeszcze z kimś pogadać.... Co więcej chciałbym odpowiedź usłyszeć.... Ot taki kaprys...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziTo jest szansa, że mało ludzi w Lamusie będzie... Ewa na pewno do Lamusa już nie pójdzie, a i ja mam lekko dość po ostatniej imprezie urodzinowej. Piwa się napić i fajkę wypalić, to i w domu mogę. Na spotkaniu chciałbym jeszcze z kimś pogadać.... Co więcej chciałbym odpowiedź usłyszeć.... Ot taki kaprys...Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziTo jest szansa, że mało ludzi w Lamusie będzie... Ewa na pewno do Lamusa już nie pójdzie, a i ja mam lekko dość po ostatniej imprezie urodzinowej. Piwa się napić i fajkę wypalić, to i w domu mogę. Na spotkaniu chciałbym jeszcze z kimś pogadać.... Co więcej chciałbym odpowiedź usłyszeć.... Ot taki kaprys...
(powitanie Slavoya w gronie dolnoźlązaków?)
Comment
-
-
Cisza w temacie - no to ja na dziś Lamusa rezerwuję - ja będę
Comment
-
-
A może by tak jutro dla odmiany Kuźnia? Rohozec całkiem niezły, pierogi pyszne, jakaś odmianka przynajmniej.
Mogę spróbować zarezerwować miejsca i poprosić o odpowiednią muzykę
Co Wy na to?
Comment
-
Comment