To jak tak, to ja się nawet poświęcę i te kilka zdjęć przytaszczę, co na którymś piotrowickim spotkaniu popełniłam
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Jak ktoś z ekipy Eklerkowej potrzebuje chmielu, to niech mi da znać w ciągu godziny - mam do rozdzielenia całe wiadro od Wesołego
Reszta dostanie z tydzień
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziMam przekazać od "szefa" że jak to szyszki to chętnie na jakieś 200 gram byśmy się zapisali. Jeżeli nie- dzięki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzijakie szyszki, mam ekstrakt chmielowyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Najwyraźniej tak trochę dziwnie wyszło. A myśmy znów mieli tyle nie Miała być tylko krótka degustacja Bernarda, śrutowanie i najpóźnej o 23.00 miałam być u siebie No ale jak zwykle plan nie został w 100 % zrealizowany. W każdym razie dzięki wszystkim obecnym za miły wieczór i jeszcze na dobicie za cyborga_marcela.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA myśmy znów mieli tyle nie Miała być tylko krótka degustacja
No Ty jeszcze dotrzymałaś słowa, ale pewien pan po Twojej lewicy...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziW każdym razie dzięki wszystkim obecnym za miły wieczór i jeszcze na dobicie za cyborga_marcela.
Ps. Jak głowy?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedzipewien pan po Twojej lewicy...
A głowa...no cóż, troszkę boli (jednak bałam się że będzie gorzej) ale rodzice jakąś wiśnióweczkę przed chwilą znaleźli, więc zaraz będę się leczyć...
Comment
-
-
Proponuję w tym tygodniu w piątek starego, dobrego Lamusa - tęskno mi za pszeniczką Primatora
Chyba, że się dla jaj umówimy na Primatora w pizzerii na chyba Jaworowej? Basik, jak to było? W każdym razie gdzieś koło Powstańców Śląskich. Tylko większość ludzi będzie pewnie miała utrudniony dojazd... i oczywiscie najpierw trzeba by zadzwonić i się zapytać, czy na pewno piwo jest
Comment
-
-
to miejsce to pizzeria Palermo na rogu Jaworowej i Powstańców, pszenica jednak butelkowa-co do ilości butelek w lodówce i innego asortymentu- trzeba sprawdzić.
Poniżej mapka:
Last edited by Basik; 2007-10-24, 16:40.
Comment
-
Comment