No prawie nas (piszę w imieniu swoim i Piotray) przekonaliście do Pepikolandii. Byle nie w piątek, bo ciężko będzie nam zdążyć przed zamknięciem.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53 Wyświetlenie odpowiedziMJP też się pisze, chociaż jeszcze o tym nie wieMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziNo prawie nas (piszę w imieniu swoim i Piotray) przekonaliście do Pepikolandii. Byle nie w piątek, bo ciężko będzie nam zdążyć przed zamknięciem.
Ja i Slavoy wstępnie do Pepika w sobotę też byśmy się wpisali.
Ale w piątek w sumie też mogę iść na piwo jakby kto był chętny na Lamusa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziJa nie za bardzo mam ochotę na sobotę i na hipermarket.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAle w piątek w sumie też mogę iść na piwo jakby kto był chętny na Lamusa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziOstatecznie mogę się też poświęcić i w sumie przyczłapię do Lamusa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziJa nie za bardzo mam ochotę na sobotę i na hipermarket. Może w takim razie przyczłapię się w piątek ze zniżką dla Jerzego.
pytam więc grono - czy ktoś zamierza być w piątek i wziąść zniżkę dla jerzego albo
ewentualnie czy ktoś będzie i w piątek i w sobote tak aby wziąść od wiktorii zniżkę by następnie przekazać ją mi w sobotę abym mógł ją przekazać jerzemu ??
nieźle nakręciłem hehe mam nadzieję że zrozumiecie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziczy ktoś będzie i w piątek i w sobote tak aby wziąść od wiktorii zniżkę by następnie przekazać ją mi w sobotę abym mógł ją przekazać jerzemu ??
e
Ja będę w piątek, a w sobotę to zależy, czy nam się będzie chciało, więc na 100% się nie deklaruję, ale na jakieś 95%
Czy Jerzy zaklepiesz nam miejsca w Pepikowie?
Comment
-
-
Ja w sobotę u Pepika będę, powiedzmy na 99%.
Piotrego prosiłem o wzięcie dla mnie w piątek zniżek i przyniesienie ich w sobotę - bo mówił, że chce być w oba piwne dni. Jeśli ktoś inny będzie w oba dni, to ja poproszę o te zniżki... no chyba, że Wiktoria się namyśli na hipermarket.
Stół u Pepika zaklepię.Last edited by jerzy; 2007-11-15, 15:13.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziJa w sobotę u Pepika będę, powiedzmy na 99%.
Comment
-
Comment