Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
No i główny sprawca zamieszania właśnie mnie poinformował, że nie przyjdzie
W związku ze związkiem ja spadam na wiochę, a Qbolandy piją w domu, bo - Ewo, Maćku - wybaczcie - nie chce nam się taki kawał drogi jechać na zimnie, żeby się spotkać tylko z WamiComment
-
Ale zbliżają się święta, czas życzliwości dla wszelkiego stworzenia (może poza karpiem), więc ewentualne wybaczenie jest niewykluczone...Comment
-
Comment
-
-
Słuchajcie (a właściwie czytajcie) to jak, sobota u Pepika? Muszę wiedzieć dziś, bo jak sobota u Pepika, to warzę weizenbocka jutro, a jak piątek w Lamusie, to warzę weizenbocka w niedzielę
Comment
-
Comment
-
brloin; od Szczecina do WrocławiaComment
Related Topics
Collapse
-
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
-
Channel: Czechy
-
-
Urocze miasteczko Zwettl miałem okazję zwiedzić w sobotę 7 grudnia.
Tą okazją był przejazd specjalnym pociągiem adwentowym, zestawionym z dwuosiowych wagonów i parowozu.
Rozkładowe pociągi pasażerskie nie dojeżdżają do Zwettl już od kilkunastu lat.
Godzinną przerwę...-
Channel: Austria
2024-12-20, 12:06 -
-
Jest tu kawiarnia i restauracja. Kuchnia smaczna, obsługa przyjazna i pomocna. Ugoszczeni zostaliśmy po królewsku. Miejsc od groma.
Skupmy się jednak na piwie: Jest tu Miłosław z kija za 13 zł. Z potężnym diacetylem pasuje do obficie maślanych (bardzo smacznych!) posiłków...-
Channel: Wielkopolskie
2024-10-19, 21:08 -
-
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Na regensburskim anusplac...
wróć....
Arnulfsplatz
pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.
Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment