Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj, kiele 21, to mam zadzwonić, kiedy będę mógł autko odebrać...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53 Wyświetlenie odpowiedziEe.. hmm.. a czy to coś zmienia w zakresie dzisiejszego piwa w Lamusie?
Mam spotkanie z paroma osobami z klasy, tym razem odrazu idziemy do lamusa, bo potem z Armine ciężko wyjść
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziW każdym razie, prosił o wpis na "Jego forum" Jeśli się nie zapowiemy to zrobi sobie wolne; jak będziemy - on też będzie.
Comment
-
-
No i główny sprawca zamieszania właśnie mnie poinformował, że nie przyjdzie
W związku ze związkiem ja spadam na wiochę, a Qbolandy piją w domu, bo - Ewo, Maćku - wybaczcie - nie chce nam się taki kawał drogi jechać na zimnie, żeby się spotkać tylko z Wami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW związku ze związkiem ja spadam na wiochę, a Qbolandy piją w domu, bo - Ewo, Maćku - wybaczcie - nie chce nam się taki kawał drogi jechać na zimnie, żeby się spotkać tylko z Wami
Ale zbliżają się święta, czas życzliwości dla wszelkiego stworzenia (może poza karpiem), więc ewentualne wybaczenie jest niewykluczone...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53 Wyświetlenie odpowiedziPoczuliśmy się głęboko dowartościowani
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzizapomniałyście o obowiązkowym pozdrowieniu:
Wesoły Świąd!Last edited by Marusia; 2007-12-15, 23:33.
Comment
-
-
Słuchajcie (a właściwie czytajcie) to jak, sobota u Pepika? Muszę wiedzieć dziś, bo jak sobota u Pepika, to warzę weizenbocka jutro, a jak piątek w Lamusie, to warzę weizenbocka w niedzielę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa i żonka jesteśmy chętni na sobotniego Pepika. Piątek odpada.
A u mnie odwrotnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziA ja jestem zasmarkana i do Pepika nie jadę, za daleko, mam dosyć codziennych wycieczek przez miasto do pracy i curik . Jeżeli już to mała pszenica w Lamusie, jak mnie gorąc jakiś nie dopadnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKurde, ja też jestem zasmarkana.... coś ciemno widzę to nasze przedświąteczne spotkanie
ps. jak sie uda to lamus jutro. dla mnie sobota odpada niestetybrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment