Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjp
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziAlbo do Teatru,albo do Opery,albo do Kina,albo kiedyś indziej,albo gdzieś indziej ...
A My to co??????????? Niegodni??????????
Tydzień temu w sobotę też byliśmy i tylko jedna browar.bizowa duszyczka się odezwała i jej zdrowie !
Umówmy się tak, że jak zdążymy-dojedziemy. Planujemy jednak na dziś Galerię Grunwaldzką, więc może być ciężko...
Comment
-
-
No i przemknęła "wedle Leclerca" bo auto szybkie niemiłosiernie ma i nie wstąpiła i nie wiadomo jakie piwo dzisiaj leją.
Będzie loteryjka,a na Tyskie można nawet trafić !!!Last edited by fidoangel; 2008-03-01, 15:38."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNo i przemknęła "wedle Leclerca" bo auto szybkie niemiłosiernie ma i nie wstąpiła i nie wiadomo jakie piwo dzisiaj leją.
Będzie loteryjka,a na Tyskie można nawet trafić !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53 Wyświetlenie odpowiedziSkoro było w szkle Bernarda (wiem, o niczym to nie świadczy), wyglądało jak Bernard (j.w.) i smakowało z grubsza jak Bernard (j.w.) to jednak zaryzykuję stwierdzenie, że być może był to Bernard
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedzia Pepik kulinarnie chyba schodzi na psy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA co nie tak było z jedzeniem?
Comment
-
-
Co z jutrem? Ja koniecznie muszę się z Wami napić, dawno we Wrocku w piątek nie byłam - już od 3 tygodni
Propozycje, Panie i Panowie! (bo ja to wiadomo, opcja Lamusowa z ewentualną przekabatką na Armine)
Comment
-
-
Jak dla mnie może być, ale w takim razie zbieram chętnych na pszeniczkę w Lamusie przed póściem do Armine Np. koło 17.00
Zaraz zadryndam do Armine i ustalę, co i jak.
Comment
-
-
Już tydzień temu dostali reprymendę ale nic to nie pomogło.
Najwyżej się pogada z kim trzeba i ..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
A właśnie, zapomniałam napisać - zarezerwowałam srół w Armine, a jakby kto był chętny wcześniej na Lamusa, to niech daje znaki dymne
Comment
-
Comment