To gdzie się dzisiaj spotykamy? Bo pogoda, taka mało ogródkowa raczej...
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ja do środka zasmrodzonej knajpy nie wejdę, nie ma szans. No może do Armine mógłbym spróbować wejść, choć ostatnio nawet i tam się dusiłem. Ale wtedy była cała forumowa "śmietanka trucicieli".
A pogoda faktycznie mało ciekawa, straszy burzą...Last edited by jerzy; 2008-05-16, 16:15.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Po drugiej stronie nasypu ( +- na wysokości Teatru ) jest jakaś knajpka, gdzie również leją Primatora a mniej czuć fajkami. My dziś tam spróbujemy, ale możemy być chwilę spóźnieni. Mjp, jak jeszcze to czytasz, odezwij się na PW,jeżeli nadal chcecie się spotkać. Podam Ci nr komórki i zgadamy się dokładniej.
Comment
-
-
Ktoś?
Gdzieś?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Ja mam w sobotę od rana kaflowanie, zatem muszę być w domu od piątku, bo jak pójdę na piwo i zanocuję u Qbków to z pewnością rano nie będę nadawała się do jazdy autem
Za tydzień z kolei jedziemy ze Slavoyem na komunię jego chrześniaka
A za 2 tygodnie - zapraszamy od piątku do nas na wiochę na urodziny moje i Carlberga, zapisy w temacie zbiorczym o imprezach w Piotrowicach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi... i zanocuję u Qbków ...
Z tego, co wiem, to mieli wyjechać.
Comment
-
-
Nie szkodzi, przecież napisałam, ze nie przyjeżdżam dzisiaj, rozważania były czysto teoretyczne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziJest ktoś chętny na jutro?
Po spędzeniu tygodnia w krainie latających siekier jesteśmy deko poza nurtem, wyalienowani i zdezorientowani, i prosimy o rozjaśnienie
Comment
-
-
Nie ma co rozumieć, urodziny moje i Carlberga są 7 czerwca, czyli nie wypada to w najbliższy weekend na 100%
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie ma co rozumieć, urodziny moje i Carlberga są 7 czerwca, czyli nie wypada to w najbliższy weekend na 100%
Mówiłam, że potrzeba rozjaśnienia?
No to jeszcze brakujący do pełnej jasności szczegół: gdzie jutro?
Comment
-
Comment