Jarasty dzwonił, że nie ma chwiowo dostępu do netu, ale zaprasza na jutro na otwarcie
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Ja bym Was chciała serdecznie prosić, żeby wrócił ten miły zwyczaj informowania w tym temacie, kto się wybiera, a kto nie. Większość osób od jakiegoś czasu to olewa, a potem nagle tłumy w knajpie. Już od dawna miałam problem z deklaracją "ile osób przyjdzie" a przypominam, że Jarasty ma już lokal OTWARTY, więc zapewne trzeba będzie jakieś rezerwacje zazwyczaj czynić, a nie liczyć na fuksa, że 10 miejsc będzie wolne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa bym Was chciała serdecznie prosić, żeby wrócił ten miły zwyczaj informowania w tym temacie, kto się wybiera, a kto nie. Większość osób od jakiegoś czasu to olewa, a potem nagle tłumy w knajpie. Już od dawna miałam problem z deklaracją "ile osób przyjdzie" a przypominam, że Jarasty ma już lokal OTWARTY, więc zapewne trzeba będzie jakieś rezerwacje zazwyczaj czynić, a nie liczyć na fuksa, że 10 miejsc będzie wolne.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa bym Was chciała serdecznie prosić, żeby wrócił ten miły zwyczaj informowania w tym temacie, kto się wybiera, a kto nie. Większość osób od jakiegoś czasu to olewa, a potem nagle tłumy w knajpie. Już od dawna miałam problem z deklaracją "ile osób przyjdzie" a przypominam, że Jarasty ma już lokal OTWARTY, więc zapewne trzeba będzie jakieś rezerwacje zazwyczaj czynić, a nie liczyć na fuksa, że 10 miejsc będzie wolne.
A może jakaś nowa świecka tradycja jak to za starych czasów bywało w każdej porządnej knajpie-wiecznie wolny stolik z napisem "rezerwacja".Warto czerpać z tradycji.
Jarasty jako młodzian nie może pamiętać takich rzeczy ale od tego są Prezesi (Prezeski) aby dbać o swoje stadko.No nie?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Ja i Slav pewnikiem kole 18 już się pojawimy.
Kto się tu nie wpisze, a przyjdzie, stawia wszystkim piwo
Fido, co do stałej rezerwacji - pewnie dziś o tym z Jarastym pogadamy. Można by ustalić coś na zasadzie "co piątek jeden stół dla nas" z zastrzeżeniem, że jak się wybieramy danego piątku gdzie indziej, to informujemy, że nas nie będzie.Last edited by Marusia; 2008-07-04, 12:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKto się tu nie wpisze, a przyjdzie, stawia wszystkim piwo
Swoją drogą to w tym temacie wpisywali się ludzie którzy NIE przychodzili.
Comment
-
Comment