My dziś w Qbolandowym ogr odku grillujemy i pijemy piwo, oraz zbieramy winogrona (przynajmniej niekt órzy) Wpadajta, jest osobny temat założony wyjaśniający co i jak
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziPOTRZEBNY telefon do Czeskiego Raju ?????????????
zgubiłem wizytówkę
Żeby gość ze wschodu Ci pomagał... Ech ten Wrocław...Last edited by Seta; 2008-10-15, 08:06.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.browar.biz/forum/showpost...97&postcount=4
Żeby gość ze wschodu Ci pomagał... Ech ten Wrocław...MM961
4:-)
Comment
-
-
A propos konia, czyli piątku - jednak nie wyjeżdżamy ze Slavoyem, zatem na naszą obecność Czeski Raj może jak najbardziej liczyć
Comment
-
-
Co jest ten...tego?
Wpisywać się bo skrzynki i kapsle będą a nie wiem dla kogo."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Nie no, spoko, ja będę. Po prostu skoro ostatnio jest z góry wiadomo, gdzie mamy przyjść, to nie umawiamy się nawet za bardzo
P.S. W zeszłym tygodniu zebrała się w koncu całkiem spora ekipa, tylko, ze po 21.00
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie no, spoko, ja będę. Po prostu skoro ostatnio jest z góry wiadomo, gdzie mamy przyjść, to nie umawiamy się nawet za bardzo
P.S. W zeszłym tygodniu zebrała się w koncu całkiem spora ekipa, tylko, ze po 21.00"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer Wyświetlenie odpowiedziNajprawdopodobniej pojawię się we Wro na weekend - to co ? Czeski Raj w sobotę?
No i trochę późno się oznajmiasz, żeby do wszystkich dotarła ewentualna zmiana planów
Oczywiście mogą być spotkania w piątek i sobotę
Comment
-
Comment