Nas nie będzie.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Tjaaaa... Antoś będzie, ale.... koło południa, odebrać w końcu słód
Comment
-
-
Kurza twarz (zaklął siarczyście), to ja nawet nie będę mógł POPATRZEĆ jak inni piją? Co to się dzieje... Może z tego wszystkiego sam sięgnę po Kocourka. Zobaczymy, na co jutro zdrowie pozwoli.Last edited by galadh; 2008-12-11, 16:06.Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Ja mam trening do 21:30 , najwcześniej po 22 dotrę i to prawdopodobnie z innostrońcem
Do której Jarasty ma czynne (tylko proszę na mnie nie krzyczeć, że nie wiem !!!)Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Po 22 to ja wychodzę, żeby zdążyć na pociąg
Comment
-
-
żeby dobić Marusię: jadę do Szczecina na nie-wesele, czyli tez mnie nie będzie jutro w raju
a swoje tygodniowe właśnie zaliczyłem - tradycyjna policka 12, oraz american pale ale. smakowite, owszem!
do zobaczenia w sobotę w opolu!brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
A tam, od razu dobić, nadrobię w sobotę najwyżej
Comment
-
-
No jakoś tak wychodzi chyba.
Comment
-
-
Jak już z tego "chyba"przejdziecie na "na pewno", to będzie się nad czym zastanowić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJak już z tego "chyba"przejdziecie na "na pewno", to będzie się nad czym zastanowić
Ciekawe, czy jest ciemna policka? Bo w sobotę tylko opowieści wysłuchałam o piątkowej orgii, bu!
Comment
-
-
pub propaganda Szczecin.
boss z witnicy zalany bosmanem. tfu, piastem. tfu, bosmanem. tfu sikami...
raj zaliczylem dzisiaj i do sylwestra to moze byc juz koniec w tym roku. ciemny svijany wyjatkowo smaczny - polecambrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment