Wystarczy więc przed zakupem poprosić o próbkę piwa sama wiesz, że jest to u nas praktykowane na co dzień a zwłaszcza kiedy przywozimy nowe gatunki. Pozdrawiam.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
No właśnie, toteż przecież nie narzekam, chciałam tylko nieco Wesołego usprawiedliwić, choć oczywiście przesadził ze swoją wypowiedzią o podupadaniu
Acha - ja dziś nie przyjadę, szczerze mówiąc to nie chce mi się zdychać godzinę w busie w ten skwar. Wczoraj jadąc na rowerze miałam mroczki przed oczami. Zdecydowanie nie nadaję się na upał, zostaję w domciu i podegustuję nowego Konstancina, wczoraj butelkowanego
Slav może wpadnie na jedno nealko po 22.00 na skuterku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziTo ja się chyba skuszę na jakieś piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAle to tak a propos, że mnie nie będzie?
Ale jest tak gorąco, że nie chce mi się nic innego robić dzisiajMM961
4:-)
Comment
-
-
U mnie w chacie są 23 stopnie, zatem zdecydowanie - zostaję
Comment
-
-
Kto się jutro na browca wybiera? Bo ja i Slav BĘDZIEMY, hurahura
Comment
-
-
Może w końcu ja się odważę wpaść i "rozdziewiczyć" piątek w Czeskim. To jedyny dzień tygodnia, w którym jeszcze nie byłem w Raju.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzihurahura, zajrze na troszke sprawdzic czy weizen wisniowy z kocoura sie juz leje czy jeszcze nie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziMoże w końcu ja się odważę wpaść i "rozdziewiczyć" piątek w Czeskim. To jedyny dzień tygodnia, w którym jeszcze nie byłem w Raju.
To do zobaczenia kole 19.00
Comment
-
Comment