Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję,ze to "powinienem" to tylko taki zwrot, rozumiem, że będziesz na 100%
Comment
-
-
A jak zakusy koleżeństwa na najbliższy piątek?
Bo od ewentualnej wizyty na spotkaniu v Cekym Raju (przyjmiecie gościa z Warszawy? ) uzależniam przebieg działań w czwartek i w sobotę...
Zdravim
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Mam nadzieję, że nastąpi w najbliższy piątek powszechna mobilizacja i zjawicie się licznie w Ceskym Raju . Poczyniłem już rezerwację noclegu żebym za wcześnie nie musiał wychodzić na pociąg.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Ja będę do 22.15, bo o tej mnie Slav zgarnie. Nie mogę za bardzo się napiwnić, bo w sobotę pokaz mam w Opolu
Comment
-
-
Kto jutro chętny na piwko? Chętnie bym obejrzała jakieś piwne ryjki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKto jutro chętny na piwko? Chętnie bym obejrzała jakieś piwne ryjkiZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
No patrz, to ci dopiero, taki stały bywalec
Comment
-
Comment