Może wybiera, a może leczy. Jeszcze nie wiem dokładnie. Ale praca mi powie czy dotrę gdziekolwiek w ogóle. Dlatego może będę a może nie.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJa dziś będę solo, Qboland fajczy w Poznaniu.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
My jutro dopiero wracamy do domu. Jak będziemy w porach Rajowych przejeżdżać w pobliżu to zajrzymy na chwilę.
Niedopitych zapraszam w niedzielę na Szkółkę - będę siedzieć do 22.00 i czekać, aż Slav mnie odbierze, zatem chyba nawet warzenie z chmieleniem zrobię
Comment
-
-
Basik, Ty w końcu zdaj te egzaminy, co by druga basikowa połowa mogła się pojawić (PS. pozdrówcie ode mnie Góry Stołowe).
Mnie w piątek pewnie nie będzie, ale w niedzielę zajrzę co towarzystwo w garach będzie mieszać.
brloin, a Ty już pracę napisałeś, że tak się po knajpach rozbijasz?Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
nie i dlatego w zeszlym tygodniu nie bylem a idzisiaj coraz bardziej pod znakiem zapytania. ale na razie jeszcze zamierzam zajrzec na chwile.
nie masz czasem jakiejs pily lancuchiwej, bo tej hydrze mojej pisanej co dzien tyle glow przybywa ze nie jestem w stanie ich domowymi metodami i kulturalna prosba odcinac...Last edited by brloin; 2009-09-25, 10:26.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pinek Wyświetlenie odpowiedzija często jestem we Wrocławiu ostatnio. Raportujcie gdzie i kiedy ta nasiadówki
Comment
-
Comment