Jaki znowu Litomyśl? Nie ma takiego browaru od dawna. Kiedyś był, nic mi nie wiadomo (a Czechy śledzę uważnie), by się reaktywował. Zapewne miało być Litovel?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJaki znowu Litomyśl? Nie ma takiego browaru od dawna. Kiedyś był, nic mi nie wiadomo (a Czechy śledzę uważnie), by się reaktywował. Zapewne miało być Litovel?
W Armine leją Litovela a szaszłyki jak zawsze pyszne.
Byłem 2 tygodnie temu.
Comment
-
-
Tyle dobrego o Armine słyszałem, że też bym się pojawił. Ale 18.30 to trochę za wcześnie dla mnie. Chyba, że przeprowadzicie się później do Czeskiego, a ja tam się pojawię ok.20.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Chemmobile, po prostu przyjdź o 20 do Armine. To jest koło Lamusa, na tyłach Capitolu, na tej smej ulicy, co Czeski Raj, tylko bliżej dworca.
Jaqba - zarezerwujesz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika galadh Wyświetlenie odpowiedziMnie jednak nie będzie...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziNo to kochani w Armine innym razem - impreza zamknięta. Wjazd do Czeskiego RajuWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziNo to kochani w Armine innym razem - impreza zamknięta. Wjazd do Czeskiego Raju
Odbicie od bramkarza bezcenne
Comment
-
Comment