Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Odświeżam temat w celu przypomnienia się
W piątek będzie pewnie więcej chętnych na dobre piwko, ale czy ktoś wpadnie w czwartek wieczorem?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ale nas jest dwóch Po jakim znaku rozpoznawczym się poznamy? Jeden z nas (albo obydwoje) będzie miał koszulkę zlotową-browarbizową. Będziemy dopiero koło 20.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Hehe
Ja mam taką nową, świecką tradycję, że do Czeskiego chodzę ubrany w produkty made by browar.biz, zatem mnie zauważycie. Na razie są to tylko podkoszulki, ale jak ART zdecyduje się na poszerzenie asortymentu, to ja nawet bieliznę kupię . Nie mam takiej cierpliwości jak wy i będę już na miejscu przed 20...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle nas jest dwóch Po jakim znaku rozpoznawczym się poznamy? Jeden z nas (albo obydwoje) będzie miał koszulkę zlotową-browarbizową. Będziemy dopiero koło 20.
Comment
-
-
Tak. Piątek cały (no od popołudnia) to piwo we Wrocławiu. Najpierw po jednym piwku w Spiżu i Bierhalle, a potem już kierunek Bogusławskiego. Czeski Raj do wieczora, albo do utraty sił
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTak. Piątek cały (no od popołudnia) to piwo we Wrocławiu. Najpierw po jednym piwku w Spiżu i Bierhalle, a potem już kierunek Bogusławskiego. Czeski Raj do wieczora, albo do utraty sił
Comment
-
-
Zatem do zobaczenia. Za chwilę wyjeżdżam (dziś do Warszawy), więc nie będzie ze mną kontaktu. Przekażcie Jarastemu, żeby wydał dyspozycję załodze by podłączyła same dobre piwka - już w czwartek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziA żeby was kufelfinkel trzasnął, dezerterzy jedni... i tylko klątwę rzucam na Pomorze Gdańskie, bo piwo było dobre
Comment
-
-
A tego to ja nie wiem. Może zostali w Wawie na elektrykach? Wczoraj w Czeskim Raju też był koncert AC/DC; co prawda z głośnika, a nie na żywo, ale za to wstęp nie był biletowany Mnie dziś nie będzie, wieczorem będę krążył jak chiński zwiad po krakowskich knajpach... udanej imprezyLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment