Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAle Wiki wpisała się na 1 kwietnia, więc i tak nie wiadomo, czy to nie prima aprilisCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNo, gdybym to napisała w przyszły piątek, to by mogły być wątpliwości, ale piszę dziś, więc nie jest to żart. Chyba, że znów Pepka (albo mnie) gdzieś po drodze zawiozą do szpitala.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2011-03-24, 21:54.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Okazuje się, że ja też będę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie miałam pytać, czy mam jutro przychodzić .bez brody...
Comment
-
-
Będę, będę - mam węża dl Marco Po za tym trzeba od czasu do czasu się w piątek pokazać, a nie tylko w szkółkowe niedziele. Szkoda tylko, że Slav w roli taksówki, no ale cóż, uroki wiejskiego życia czasem są niezbyt urokliwe
Comment
-
Comment