hehe, szybko zostałem rozszyfrowany przez zbytnią aktywność dziś na forum hehe, ale nie mogłem się powstrzymać.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyAno zgadłes Waść, ale tylko w połowie - napisałam DWOJE, nie wymieniłeś Kudłatej, dlatego stawiam ci tylko pół Bartka
Ale ok, niech będzie. Przystaję - ostatecznie - na pół BartkaLast edited by naczelnik; 2005-01-27, 19:42.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelczyżby kolejna wymówka, coby wyjść wcześniej?? niemniej jednak byłoby mi miło Cię zobaczyć - siłować tym razem się nie będziemy, obiecujęchickkiller :)
Comment
-
-
No, zapowiada się niezły tłok. To ja zmykam, zająć sobie miejsce siedzące
Comment
-
-
Wielkiego tłoku nie było, bo nie dotarł Mareks i Jackson, ale i tak frekwencja była niemała, zwłaszcza, że było pare osób rzadko bywających na naszych spotkaniach.
Zatem obok najbardziej przewidywalnych uczestników takich jak ja, Ewwa53, Mjp, Wiktoria, Pepek, Jerzy, Chris1987, Naczelnik, przybyli jeszcze: Kudłata, Kudłaty, Cyborg i Artozy2kozy.
Chyba o nikim nie zapomniałam, choć dzięki mojej siłownianej diecie zrobiłam sie nieco bardziej ekonomiczna niż zwykle;D i po 5 Bartkach (znaczy się w przeliczeniu na półlitrowe) + jeden Namysłów, spożyty w towarzystwie Naczelnika w Joli, jedyne na co mnie było w domu stać, to umycie zębów, zrzucenie ciuchów i padnięcie na łóżko w celu uśnięcia kamiennym snem
Comment
-
-
o przepraszam! ja byłam pierwsza i od 18.00 do 19.00 samotnie okupowałam forumowy stolik z Bartkiem i książeczką
to był wieczór najwolniej pitego piwa w moim życiu, ale po pokazaniu zaświadczenia Pani Prezes, zostałam usprawiedliwiona
dziękuję Chrisowi za 6' i Zamkowe oraz Naczelnikowi za Złote (czekają grzecznie w chłodnym na mój powrót)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelo przepraszam! ja byłam pierwsza i od 18.00 do 19.00 samotnie okupowałam forumowy stolik z Bartkiem i książeczką
ewwa53
Comment
-
-
czy chodzi o tę namiętną parę na okładce dramatów, o "Cierpienia młodego Werthera", czy o knigę pt. "Jak wytrwać w trzeźwości"? bo nie wiem, co mam przynieść na następną inspekcjęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelczy chodzi o tę namiętną parę na okładce dramatów, o "Cierpienia młodego Werthera", czy o knigę pt. "Jak wytrwać w trzeźwości"? bo nie wiem, co mam przynieść na następną inspekcję
ewwa53
Comment
-
-
Korzystając z odświeżenia przez koleżankę tematu przypominam, że piątek już pojutrze
Slavoy tyż zawita tym razem
Comment
-
Comment