Nie wiem, jak wyszło z wczorajszym spotkaniem, bo ostatnio spotykamy się dość nieregularnie. Dlatego pomyślałam, żeby jakoś wcześniej się umówić. Zaproponuję więc pierwszy piątek lutego (01.02.) Może uda się zebrać większą grupą. Jest pomysł ponownego nawiedzenia Lamusa. Co o tym myślicie?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, jak wyszło z wczorajszym spotkaniem, bo ostatnio spotykamy się dość nieregularnie. Dlatego pomyślałam, żeby jakoś wcześniej się umówić. Zaproponuję więc pierwszy piątek lutego (01.02.) Może uda się zebrać większą grupą. Jest pomysł ponownego nawiedzenia Lamusa. Co o tym myślicie?
Comment
-
-
Od lat paru chodzi za mną zorganizowanie spotkania połączone ze zwiedzaniem słodowni w Strzegomiu. Ze zwiedzaniem problemu nie ma, ale na samo zwiedzanie tak trochę łyso przyjeżdżać Proponuję zatem, co następuje: - przyjazd w piątek, wyjazd w niedzielę. Przyjazd dopiero w sobotę też możliwy oczyw...
Comment
-
-
Na najbliższy piątek, tj. 22 marca, ogłaszam gembling najt w Czeskim Raju. Porżniemy w to i owo, przerżniemy to i owo (a może kogoś? ). Wezmę standardy zestaw. Jak ktoś ma coś ciekawego do grania, to niech oczywiście przytarga. Start 18.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment