Spóźnialskich prosze o wpisy. dziś dzwonię do Dziekanatu, muszę wiedzieć, ile osób bedzie - poki co naliczyłam tylko 7 - jakis poświąteczny pogrom, czy jak
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
No wiesz co, a wyszukiwarka to pies?
Wybrzeże Wyspiańskiego, wejście obok PKO BP.
Na szyldzie jest napis Klub Studencki, ale nie martwcie się, mnie wpuściliLast edited by Marusia; 2005-03-30, 07:40.
Comment
-
-
Mamy zarezerwowany stół na przeciwko baru - taki z zieloną sofą. Ja już będę dyżurować od 18.30, do zobaczyska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMamy zarezerwowany stół na przeciwko baru - taki z zieloną sofą...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekO, sofa. I do tego zielona. Brzmi i jawi się znajomo
Comment
-
-
Zatem koniecznie trzeba ją przetestować przy Moraverku!
Comment
-
-
Już po ciężkim miesiącu, po przeprowadzce - z nowej Harcówki, z Nełosrady pozdrawiam i zapytowywuję Brać o podstawę - gdzie TU (ul.Brodzińskiego, boczna Kamieńskiego) w okolicach do kurnej ciasnej można nie jadąc daleko kupić porządne piwo ? Ktoś wie ?Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBergJuż po ciężkim miesiącu, po przeprowadzce - z nowej Harcówki, z Nełosrady pozdrawiam i zapytowywuję Brać o podstawę - gdzie TU (ul.Brodzińskiego, boczna Kamieńskiego) w okolicach do kurnej ciasnej można nie jadąc daleko kupić porządne piwo ? Ktoś wie ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyMówisz o piwie lanym?
Bo to jest temat imprezowy...Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Ważne pytanie
Młodzieży wrocławska - w piątek pogrzeb Papieża - jakie macie w takim razie podejście do piwkowego spotkania? Jak dla mnie to żadne hulanki ani swawole, więc nie widzę przeszkód, no ale fajnie by było, jakbyśmy przyjęli jakieś wspólne stanowisko.
Jeśli nie w piątek, to przecież możemy spotkać się w sobotę, jeśli piątek komuś nie będzie odpowiadał. A nawet w czwartek - bo ja, nie wiem, jak Wy - piątek mam wolny. Proszę o głosy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMłodzieży wrocławska - w piątek pogrzeb Papieża - jakie macie w takim razie podejście do piwkowego spotkania? Jak dla mnie to żadne hulanki ani swawole, więc nie widzę przeszkód, no ale fajnie by było, jakbyśmy przyjęli jakieś wspólne stanowisko.
Jeśli nie w piątek, to przecież możemy spotkać się w sobotę, jeśli piątek komuś nie będzie odpowiadał. A nawet w czwartek - bo ja, nie wiem, jak Wy - piątek mam wolny. Proszę o głosy
Ale szkoda, że nie można wejść do knajpy i powiedzieć jak Szwejk: "Piwo proszę, ale ciemne, bo dziś mamy żałobę" ...
Comment
-
Comment