W tym tygodniu jest kolej Instytutu, dzwoniłam - lokal będzie czynny, w czwartek normalnie a w piątek od 16 lub 18, zatem nie ma problemu. Ale jeśli wszyscy mielibyśmy wolne w czwartek, to może czwartek? Jerzy pewnie ma wolne
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW tym tygodniu jest kolej Instytutu, dzwoniłam - lokal będzie czynny, w czwartek normalnie a w piątek od 16 lub 18, zatem nie ma problemu. Ale jeśli wszyscy mielibyśmy wolne w czwartek, to może czwartek? Jerzy pewnie ma wolne
Nie wiem, jak mój star.. znaczy Kol. Małżonek, bo cicho podejrzanie od niego dzisiaj, ale ja się piszę, a on mnie przywiezie :-)
ewwa53
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53Czwartek by był dobry, piątek jednak jakoś tak zgrzyta.
Nie wiem, jak mój star.. znaczy Kol. Małżonek, bo cicho podejrzanie od niego dzisiaj, ale ja się piszę, a on mnie przywiezie :-)
ewwa53Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Chyba nici z czwartkowego spotkania w Instytucie...
Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Według mnie od imprez bardziej należało by się powstrzymać do czwartku niż w piątek, gdy będzie już PO pogrzebie. Ja nie mam nic przeciwko zrobieniu w piątek naszej małej prywatnej "stypy".browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Piątek w Instytucie też odpada - pani Ela stwierdziła, że nie będzie się wyłamywać i lokal będzie nieczynny.
Pozostaje nam zatem albo sobota w Instytucie, albo nie-wiem-jeszcze-co w Dziekanacie, ale dzisiaj tam będę to się popytam
Comment
-
-
Dziekanat zamknięty na głucho (na czas żałoby), zatem pozostaje spotkanie w sobotę w Instytucie. Proszę o wpisy, bo nie wiem ile miejsc mam rezerwować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDziekanat zamknięty na głucho (na czas żałoby), zatem pozostaje spotkanie w sobotę w Instytucie. Proszę o wpisy, bo nie wiem ile miejsc mam rezerwować.
ewwa53
Comment
-
-
Hm, koleżanka coś sugeruje?
U mnie to zależy od paru czynników, zatem na 100% deklaruję się na 18.00, wcześniej to nie wiem i będę wiedziała dopiero jutro
Póki co zatem jak mam rezerwować - jeden stół na 18.00? Pewnie i tak tłoku nie będzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJa za picie od 14 to raczej podziękuję - to nie na moje zdrowie. Będę tradycyjnie po 19.
No i słusznie, Wiktoria od 14 piła i o 20.00 odpadła
A ja, Slavoy, Sylwia i Radegast jeszcze kończyliśmy wieczorek w Academusie
W ten piątek zmiana - atakujemy Dziekanat, czy ktoś jest przeciw?
Comment
-
Comment