Oj chce się, chce..... Postaramy sie przyjść.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Rezerwacja przesunięta, czyli rozpoczęcie o 18.30. Stolik mamy jeden, bo przy tak licznej frekwencji powinien nam wystarczyć. Na chwilę obecną zapowiedzieli swe przybycie lub postarają się przybyć (lista alfabetyczna):
Breslauer,
Marusia,
MJP + Ewa,
Pepek,
Wiktoria.
Comment
-
-
No cóż, bawcie się grzecznie pod nieobecność starszych
Bladym świtem opuszczamy Wrocław, podążając w kierunku północno/zachodnim
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
No cóż, bawcie się grzecznie pod nieobecność starszych
...
Zatem czas powoli udawać się na rejs po namysłowskim Fullu.
Comment
-
-
Już za minutkę
zamykam budkę
i na piwo marsz!
Comment
-
-
No jak to - cO - piwO
Proponuję znowu w Rejsie
Comment
-
-
No już środa - Pepek, odzew - rezerwujemy stoliki w Rejsie, czy mam jednak obejrzeć lokal przy Teatrze Polskim?
Comment
-
-
Już czwartek - jestem zaniepokojona - czyżbym w sobote miała kombinować sobie ekipę na piwo nie z forum
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Już czwartek - jestem zaniepokojona - czyżbym w sobote miała kombinować sobie ekipę na piwo nie z forum
Część Forum w mojej osobie postara się dołączyć, jednak niestety gwarancji dać nie może.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No to ładnie, wygląda na to, że spotkamy się najwyżej we dwójkę - Mjp z Ewą wyjeżdzają, CarlBergi zagramanicą, Wiktoria na wykopie, a Pepek na urlopie i nie można go pod telefonem póki co dorwać. Pojadę dziś zatem rowerkiem zerknąć na Teatr Polski - tam moglibyśmy przyrowerkować - jest ogródek
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Może jeszcze ja dołączę, ale mnie z kolei ochota wzięła na beczkowego Viflinga ...
Comment
-
-
Spotkanie ustalone w Cafe Kulisy przy Teatrze Polskim (od strony Zapolskiej), tak mniej więcej od 19. Będziem pić Namysłów, po 3 zeta.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Cafe Kulisy
No i mamy nową knajpę spotkaniową - Namysłów po 3 złote, pusto, cała knajpa nasza i nie zamykają o 22.00, choć po prawdzie to ostatnio niewiele dłuzej wytrzymałam, jakiś mocny ten Namysłów tam mają
Comment
-
Comment