To miało być jakieś zakamuflowane oznajmienie chęci przybycia w najbliższy piątek na spotkanie, bo nie kumam?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
To miało być zakamuflowane oznajmienie, że raczej nie będę chodził tam, gdzie mi piwo nie smakuje
A Bartuś w ten weekend jest dość realnyPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Niestey, racje muszę Ci przyznać co do moravara w ostatnia sobotę - mi smakowal jak Żywiec
Natomiast co do Twojej deklaracji przybycia, to wygląda mi tu na gierkę - oni pójda na Bartka, a ja i tak nie przyjdę
Comment
-
-
Ja jestem bardziej za instytutem....przyjechałbym sie pożegnać (walnąć piwko)i dalej w trase.Jezeli wypadnie dziekanat to lepiej gdzieś koło 18:20,bo wpadne dosłownie na jedno piwko,a co do moravara to za pierwszym razem bardziej mi smakował.chickkiller :)
Comment
-
-
W takim razie ja zdecydowanie optuję za Instytutem - o 18:20 to dopiero będę kończył zabiegi rehabilitacyjne i mogę nie zdążyć przyjechać do Dziekanatu na pożegnanie...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jak będziecie w Instytucie pozdrówcie Kierowniczkę ode mnie i od sopistyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No to mamy większość ustaloną, a skoro juz ma byc pożegnanie Chrisa to już w ogóle bez dyskusji. Jerzy, ustaliłeś cos z Mjp?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJerzy, ustaliłeś cos z Mjp?Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Uwaga uwaga!!!
Posiadamy dla sekcji wrocławskiej jeszcze parę koźlaczków - prezent od Browaru Amber.
Warunkiem otrzymania browarka jest wpisanie się w tym temacie, że się przyjdzie w piątek do Instytutu.
Czyli: kto się nie wpisze, a przyjdzie - nie dostanie
A kto się wpisze i nie przyjdzie, też nie dostanie. No i oczywiście ten, co się nie wpisze i nie przyjdzie tym bardziej nie dostanie
Nie jest to absolutnie żadna złośliwość, tylko kwestia policzenia ile tego przypada na łeb, zatem będę konsekwentna
Comment
-
-
Dodam tylko, że z tych, co nie przyjdą, wyjątkiem będzie Wiktoria, bo zawsze przychodzi, a stali bywalcy mają zagwarantowane browarki
Comment
-
Comment