Nie no, wczoraj Mjp napisał mi "pa, do piątku", zatem chyba nie dość, że zamierza wrócić, to jeszcze stawić się na spotkanie piątkowe, w końcu sekcję wrocławską nie tak łatwo wykończyć, da se chłop radę w tej Warszawie
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
No jak to jak? Spotykamy się jak zwykle
Ponoć pogoda ma być kiepska, to może Instytucik? Zadzwonię i zapytam, czy będą mieli świezego Bartusia
Comment
-
-
Hmmm, no trza by sie decydować. Pomysł Jacksona jest wart rozważenia Myślcie do 15.00, bo musze w razie czego stolik rezerwować w Instytucie.
Jeśli jednak rezygnowalibyśmy z filmu to proponowałabym Wagon, pogoda się w miarę wyklarowała, ni ema padać, a po co się kisić, jak ożna na powietrzu posiedzieć
Może też być Wagon -> film
Comment
-
-
Wagon => Film też może być
Tylko ok. 20.30 trzeba by się zwijać z Wagonu. Jak sie spotkamy koło 18.30-19.00 to po dwa piwka można wypić i jechać.
Tylko niech Breslauer rzuci jakimiś szczegółami, jeżeli zna. Cena biletu mnie interesuje i czy warto taszczyć piwo ze sobą.MM961
4:-)
Comment
-
-
No dobra, to wychylę się znowu jako pierwsza - jestem za opcją Wagon-> film. Po drodze zakupi się najwyżej po piwku w sklepie.
Z Wagonu tramwajem jedzie się na Pergolę ze 20 minut, wydrukuję rozkład jazdy i będziemy celować na czas
Choc ostatnio jak wracałam z Jacksonem to ten rozkład psu na budę się zdał
Czy ktoś jest przeciwny tej opcji? Jeśli tak, to proszę sie nie odzywać
Comment
-
Comment