Ja jestem przeciwny bo wolałbym żebyście pili Bartka
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Po rozmowie z kimś z Hali Ludowej mogę potwierdzić, że wstęp jest bezpłatny. Ponieważ jednak KP ma jakby "pod pieczą" Pergolę, to będą tam rozstawione rollbary Tyskiego. Ponieważ jest to impreza otwarta, więc nie sądzę, by ktokolwiek sprawdzał, co ludzie wnoszą w plecakach
Comment
-
-
A ja mam mieszane uczucia. Z dwóch powodów. Przejazd autkiem z Wagonu na pergolę może być bolesny, nie wspominając o powrocie. Spotkać się tylko po to, żeby oglądać film.... Czy ja wiem?Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpA ja mam mieszane uczucia. Z dwóch powodów. Przejazd autkiem z Wagonu na pergolę może być bolesny, nie wspominając o powrocie. Spotkać się tylko po to, żeby oglądać film.... Czy ja wiem?
Może więc w ten sposób - Wagon, a potem kto chce to na film, a kto nie chce zamawia dalej w Wagonie
ewwa
Comment
-
-
Ewwa, myślę, że jest to bardzo dobre rozwiązanie.
No to w końcu tak czy owak jednak Wagon? Będę 18.30, do zobaczyska
Comment
-
-
Ja też przyjadę autem i w Wagonie będę się mógł tylko patrzeć na piwo. Ba, nawet nie będę mógł się pocieszać myślą, że jak dojadę pod Halę to się napiję.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJa też przyjadę autem i w Wagonie będę się mógł tylko patrzeć na piwo. Ba, nawet nie będę mógł się pocieszać myślą, że jak dojadę pod Halę to się napiję.
Comment
-
-
A to ciekawe, bo ja tez ni emam dziś ochoty na piwo Ale jakoś się przemogę
Comment
-
-
Właśnie z Zachodu przyjechała Tabletka - więc siłą rzeczy nie pojawimy się dzisiaj - za późno.
Natomiast już w toku przygotowania do wyjazdu Sekcji Wrocławskiej do Jesenika i Złotego StokuPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Przemieszczenie się z Wagonu pod Halę odbyło się bardzo sprawnie, wręcz nieekonomicznie wygodnie.
Na "Misiu" uśmiałem się przednie. Ustaliliśmy też, że jeśli tylko nie będzie padać, to w niedzielę wieczorową porą odwiedzimy bruneta.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyNa "Misiu" uśmiałem się przednie. Ustaliliśmy też, że jeśli tylko nie będzie padać, to w niedzielę wieczorową porą odwiedzimy bruneta.
Comment
-
Comment