Nas jednak nie będzie
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ja dzisiaj będę ok. 18:00 w Instytucie, ale najpierw się trochę poalienuję przy innym stoliku, bo na ploty się umówiłam (Cyborg na plotach ), ale potem jak najchętniej
Jutro po pracy jadę najprawdopodobniej do Jeleniej Góry, ale może uda mi się wrócić, ale też nie na długo, bo w niedzielę od samego rana pracuję...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcSpotkanie bardzo się udało...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyCzy Ty przypadkiem nie słyszałeś spotkania sobotniego?
Też się udało.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Za dużo spotkań w tym Wrocławiu i "bez to" trudno się połapać. Trzeba by ukrucić to Wasze rozpasanie imprezowe
Lepiej... przyjedź do Wrocka nabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Wczoraj w Instytucie stanęło na tym, że ani w piątek ani w sobotę w tym tygodniu się nie spotykamy.
Choć znając Wrocławiaków to nic nie jest przesądzone...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyWczoraj w Instytucie stanęło na tym, że ani w piątek ani w sobotę w tym tygodniu się nie spotykamy.
Choć znając Wrocławiaków to nic nie jest przesądzone...
Comment
-
Comment