A kto ci kazał wąchać? Wino się pije, a nie wącha. Do wąchania są perfumy.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Sekcjo Wroc, w najbliższy piątek przyniosę do Instytutu trochę szyszek chmielowych do rozdania (jakieś 3/4 wiadra 30 l), piszcie mi na PW albo GG kto jest zainteresowany i ile chce, to popakuję jakoś w worki
Szyszki to tegoroczna marynka, którą dostałam od Wesołego. Hodowla na plantacji podoleśnickiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyO której jutro zaczynamy ? Tradycyjnie 18-19?
Ja jutro profilaktycznie w ogóle auta do pracy nie biorę i prosto z biura zaiwaniam do Instytutu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa jutro profilaktycznie w ogóle auta do pracy nie biorę i prosto z biura zaiwaniam do InstytutuPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCzy to oznacza, że się pojawisz także?
Ja będę pewnie bliżej 19.00
Comment
-
-
Ja będę najpóźniej 18.00
Comment
-
-
A tak w ogóle to jutro przyjeżdża Slavoy i już mi zapowiedział, że na browara jakiegoś chce uderzyć, zatem jutro jak ktoś będzie miał chęć na powtórkę z rozrywki, to proponuję potestowanie Lwówka w którejś z knajpek pod torami na Bogusławskiego (nazw nie pamiętam, ale obie są na odcinku między Powst. Śl. a Komandorską)
Comment
-
-
Hmmmm..... a może by w końcu jutro zrobić oblewanie mojego biura??
Comment
-
Comment