To i ja postaram się dotrwać po pracy, czyli tak mniej więcej ok. 20:30. Może tym razem znowu na "love" herbatkę?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisA ja jako pracoholik musze sobie znowu odpuscic.Pewnie tym razem nie uda mi sie wpasc 5min przed zamknieciem.chickkiller :)
Comment
-
-
toż to granda - internet już nawet w samochodzie mają!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Banana im, banana
Beda mieli kompletLast edited by naczelnik; 2005-11-25, 17:49.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
No jasne, że bartkujemy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPS. Nadaję z kompa Politechniki Wrocławskiej, gdyż żem na szkoleniuPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikNo i jak to tam wyglada, zmienilo sie cos?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoChyba odłączyli Go od tlenu...
Jak w tym dowcipie, w którym do lombardu przychodzi chłopczyk i przynosi aparat tlenowy, a właściciel pyta się go, czyj to aparat; chłopczyk odpowida, że wujka, na co właściciel pyta, co wujek powiedział, jak mu zabierałeś ten aparat; chłopczyk na to: "Ahrghhhh...".
(coś mi się czarny humor włączył).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikNo i jak to tam wyglada, zmienilo sie cos?
Odebrałem zdjęcie z rozdania dyplomów z 2002r
Od tlenu byłem odcięty w taki sam sposób jak od GG.
Poza tym to wszystko jest nie na temat...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pepek miał wczoraj napisać, że dziś nas nie będzie, ale najwyraźniej mu nie wyszło. Zostaliśmy zaproszeni na koncert. Niestety lali tam tylko Warkę i Żywca (oczywiście do plastików) . W związku z tym już czekam na przyszły piątek.
Comment
-
Comment