A nas dzisiaj dla odmiany nie będzie....
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpA nas dzisiaj dla odmiany nie będzie....
Comment
-
-
Jakiej tam skromnej? Pepki pewnie się pojawią (chyba, że rozpuszczeni podwózkami przez Mjotpowóz się wymigają) no i przybywa Slavoy Po za tym pewnie można liczyć na Antosia, nie wspominając o Łysym.... eeee, tzn. Robercie
Comment
-
-
Ja chyba też będę koło 18, moż ewcześniej. Po drodze zamierzam zajrzeć do Klubu Paparazzi na Rzeźniczej w celu sprawdzenia, czy serio mają tam Tuchera
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa chyba też będę koło 18, moż ewcześniej. Po drodze zamierzam zajrzeć do Klubu Paparazzi na Rzeźniczej w celu sprawdzenia, czy serio mają tam TucheraŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
To kto w ogóle będzie? Taki jeden kolega rzucił temat o Armine - ja dziś raczej na pewno odpadam, zatem moze na wszelki wypadek zadzwonię do I., że dziś nie przychodzimy?
W każdym razie gdziekolwiek dziś będziecie, wypijcie dużo piwa za zdrowie Joelki, która wylądowała w szpitalu z jakimś nie wiadomo czym, ale ledwo żywa Leży na zakaźnym, więc nawet odwiedzić jej nie mozna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMnie tym razem także nie będzie na 90%
Jeżeli ktoś ma ochotę to proszę o tel. 506195876, bo nie wiem ile będę miał dostęp do netu.MM961
4:-)
Comment
-
Comment