Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA co proponujesz? (już się boję)
P.S. Więcej nie będę się udzielać w tym temacie - dwusetny post zatrzymam na jakąś inną okazję .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolokPo baaaardzo długiej przerwie w sobotę pojawię się we Wrocku. Zdało by się wieczorkiem odświeżyć znajomości i zawrzeć nowe Miejsce jest bez znaczenia.... z góry akceptuje każdą lokalizację. Jakby co = > : (Marusia) Do zobaczyska Marco
Comment
-
-
Nie no, nie róbmy zadymy Niech będzie Armine od 18.30, a potem Lamus dla wytrwałych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloindobra, brzmi rozsadnie. bez zadymy
zatem termin ustalony; mysle ze na 19.30 - 20 dotre chociaz na chwile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie no, nie róbmy zadymybrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyNaprawdę nie będziecie zadymiać lokalu? To może jednak przyjdę...Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiNie wiem jak inni ale ja nie mogę ci tego obiecać.
Comment
-
Comment