Może być Armine, zawsze to dwa kroki do Lamusa
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Dokładnie, a w drodze na Sępolno Lamus wypada po drodze, więc pewnie i tak wpadniemy No to Arminka, okolice 18.30
Comment
-
-
Patrol z Sępolna najprawdopodobniej wpadnie ok. 17.40 do Lamusa na kontrolną pszeniczkę, jakby kto był wcześniej to zapraszamy. O 18.30 upłynniamy się dpo Armine
Comment
-
-
Domyślam się, że sobota 23.12 przed wigilią to nie jest raczej termin na spotkanie, niemniej jednak w sobotę rano przyjeżdżam do Wrocławia i w związku z tym zapowiadam - mogę przywieźć zakwasu chlebowego. Niestety, ze względu na cykl produkcyjny chleba mogę przywieźć jednorazowo zakwasu dla dwóch osób. Jakby ktoś był chętny na zakwas, to proszę o sygnał na PW - przywiozę go dwóm pierwszym osobom, które się zgłoszą; na przekazanie zakwasu jakoś w sobotę czas się znajdzie.
Comment
-
-
Termin to może i jest dobry, tylko nie wiadomo jak z czynnością lokali w ten dzień - wykonam orientację w naszych trzech ulubionych przybytkach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTermin to może i jest dobry, tylko nie wiadomo jak z czynnością lokali w ten dzień - wykonam orientację w naszych trzech ulubionych przybytkach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerDomyślam się, że sobota 23.12 przed wigilią to nie jest raczej termin na spotkanie, niemniej jednak w sobotę rano przyjeżdżam do Wrocławia i w związku z tym zapowiadam - mogę przywieźć zakwasu chlebowego.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
No to w takim razie proponuję piątek, a w sobotę jak kto będzie miał czas i ochotę (nie czuję, że rymuję) Jutro podjadę do Armine i Lamusa i zapytam się, jak z czynnością lokalu w te dni, do Instytutu zadryndam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPrawdopodobnie się zjawię - zwłaszcza na przyjazd Kolegi Breslauera. Zwłaszcza, że Cyborg znowu zostanie matką chrzestną i przyprowadzi 2 kandydatów na Forumowiczów.
Comment
-
-
Ja przyjdę tylko w sobotę licząc, że będzie mało palących. A jeśli się przelicze, to wezmę tylko zakwas od Breslauera i szybko ucieknę do domu.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment