Czas podać jakieś konkrety, proponuję Instytut w ten piątek? Co Wy na to rozchorowani i nie rozchorowani?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyPamiętam, pamiętam - i bardzo bym chciał, abyś pomimo problemów zdrowotnych dołączyłą do nas..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyO, JAcku - mamy szansę na spotkanie beznikotynowe!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jerzy, jesteś ostatnio przesympatyczny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RadegastDla schorowanych: piwko mieszamy z miodem lub sokiem, podgrzewamy i przykryci w lozeczku wypijamy, zalecam okolo 6 takich grzancow.
Comment
-
-
Czy jest szansa na ustanowienie co drugiego spotkania bez palenia papierosów przy stole?
Z powodu ciągłego zadymienia odpada Jerzy, ja szczerze mówiąc też nie mam już na bierne palenie zdrowia i chęci.
Może w imię tolerancji uda się zrobić naprzemiennie jeden piatek palący, a drugi niepalący (oczywiście przy stoliku - fajka na zewnątrz mi nie przeszkadza).
Co na to palący?MM961
4:-)
Comment
-
-
Po ostatnich wypowiedziach Jerzego to nie wiem, czy mam ochotę się z nim spotykać, bo się bym bała, że go zbrukam swoją obecnością. Bardzo mi przykro, że Jerzy próbuje zainicjować rozłam albo wymusić w tak niemiły sposób na palących niepalenie. Ja mogę rzucić palenie w ogóle, ale na pewno nie dlatego, że Jerzy robi rankingi forumowiczów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPo ostatnich wypowiedziach Jerzego to nie wiem, czy mam ochotę się z nim spotykać, bo się bym bała, że go zbrukam swoją obecnością. Bardzo mi przykro, że Jerzy próbuje zainicjować rozłam albo wymusić w tak niemiły sposób na palących niepalenie. Ja mogę rzucić palenie w ogóle, ale na pewno nie dlatego, że Jerzy robi rankingi forumowiczówCzy jest szansa na ustanowienie co drugiego spotkania bez palenia papierosów przy stole?.
Comment
-
-
No i w tym momencie próby JAcksona aby mnie jednak wciągnąć na regularne browarowe spotkania spełzają na niczym.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaBardzo mi przykro, że Jerzy próbuje zainicjować rozłam albo wymusić w tak niemiły sposób na palących niepalenie.Last edited by jerzy; 2007-01-04, 22:19.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCzy jest szansa na ustanowienie co drugiego spotkania bez palenia papierosów przy stole?
Z powodu ciągłego zadymienia odpada Jerzy, ja szczerze mówiąc też nie mam już na bierne palenie zdrowia i chęci.
Może w imię tolerancji uda się zrobić naprzemiennie jeden piatek palący, a drugi niepalący (oczywiście przy stoliku - fajka na zewnątrz mi nie przeszkadza).
Co na to palący?
Nadal jestem za lecz knajpa musi być dla niepalących. Widok innych kurzących zamęczył by mnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCzy jest szansa na ustanowienie co drugiego spotkania bez palenia papierosów przy stole?
Widzę, że znowu przerabiamy ten sam temat. A co z ludźmi palącymi przy innych stolikach?
Comment
-
Comment