Ja dziś jednak odpadam. Sytuacja drogowo-pogodowo-nastrojowa mnie do tego skłoniła. Bawcie się dobrze
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBACyborg nie pękaj damy radęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Slavoy się właśnie wtacza po schodach
Comment
-
-
Jezem i żyjem.
Totalnie nikotynowe spotkanie w pustej knajpie się odbyło.
Nie paliłem od sylwestrowej nocy, ale z zafajczonej knajpie będę palić. Nie dam rady. Niech niepalący terroryści wybiorą na spotkania jakąś knajpę całkowicie dla niepalących, bo inaczej są... SPALENIDick Laurent is dead.
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTchciałbym zauważyć że nasi palacze potrafią także i bez palenia się spotkać i dobrze bawić
A ja w najbliższy piątek będę robić prawdopodobnie dalej za niepalącą, wprawdzie już zdrowieję, ale tak dla jaj nie będę palić do końca stycznia. Wprawdzie nie na pewno, ale chyba
A gdzie się spotykamy? Mam ochotę i na pszenicę i na Bartka, się dostosuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzW domu cholera siedzieć ,a nie po knajpach się włóczyć Do tego jeszcze Bartka się zachciewa i pszeniczki ,ło matko strasznie jest ta sekcja rozpuszczonaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
A ja w najbliższy piątek będę robić prawdopodobnie dalej za niepalącą
Co do miejsca, o tyle mi wsio jedno, co by blisko było do jakiegokolwiek przystanku..
Comment
-
Comment