Zdążyłem wypić jednego portera i niestety towarzystwo orzekło, że przenosimy się do Instytutu.
Kurka, popatrz, jak różnie można pewne rzeczy zapamiętać..
ja np. zapamiętałam, że już nie chciałeś następnego portera i poganiałeś mnie, żebym szybciej swojego kończyła, bo idziemy do Instytutu
Ewwa
Kurka, popatrz, jak różnie można pewne rzeczy zapamiętać..
ja np. zapamiętałam, że już nie chciałeś następnego portera i poganiałeś mnie, żebym szybciej swojego kończyła, bo idziemy do Instytutu
Ewwa
To na pewno moja wina. Ja chciałam iść do Instytutu, gdyż ponieważ dawno tam nie byłam.
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Urocze miasteczko Zwettl miałem okazję zwiedzić w sobotę 7 grudnia.
Tą okazją był przejazd specjalnym pociągiem adwentowym, zestawionym z dwuosiowych wagonów i parowozu.
Rozkładowe pociągi pasażerskie nie dojeżdżają do Zwettl już od kilkunastu lat.
Godzinną przerwę...
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
Comment