Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMogę Ci przynieść szyszki marynki i przekonać Cię, że lubelski nie jest potrzebny
A jak ktoś jeszcze potrzebuje chmielu to pisać, przyniosę jutro!janek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelRobot to robot Coś gdzieś usłyszy a póżniej udaje człowieka-przecież to o mnie jestCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Witam i o zdrowie pytam,
dopiero dzisiaj znalazłem to forum i generalnie jestem mniej niż amatorem w dziedzinie warzenia piwa (ale mam wielką ochotę zacząć). Ponieważ jestem z FB (staroczeskie miasto Bratislav), chciałbym zapytać, czy jest ustalona stała data spotkań uczestników forum browar.biz)... Pytam trochę z lenistwa ponieważ nie przebrnę przez 98 stron tematu po kilku Velkopopovickych KozlachLast edited by embart; 2007-02-18, 00:14.
Comment
-
-
Generalnie w każdy piątek, generalnie w jednej z trzech knajp - Lamus, Armine (obie Bogusławskiego), Instytut (pl. Uniwesytecki), czasami z przedbiegami w Małgosi (Rynek), generalnie koło osiemnastej, generalnie po szczegóły co tydzień zapraszamy do tego tematu.
Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika embartgeneralnie zajrzę przed przyszłym piątkiem na forum i generalnie chętnie z przyjemnością posłuchałbym opowieści o domowym warzeniu piwa i ważeniu cukru w nim....
thx
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...) a część - słyszałam pogłoski - planuje się umówić na piwo w domu u Jacksona, który, bidula, nóżkę złamał i mu smutno samemu w piątki:MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...) bidula, nóżkę złamał i mu smutno samemu w piątki
Sam sobie jest winien,picie piwa regularnie i wdychanie dymu tytoniowego oraz wystrzeganie się sportu pod jakąkolwiek postacią jest zbawienne dla organizmu czego dowodem jest piszący te słowa oraz reszta sekcji Wro."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
JAckson> a od której planujesz przyjmować gości? Bo ja w sobotę mam zajęcia terenowe, to na wieczór nie za bardzo, ale gdybym mogła Twą złamaną raciczkę obejrzeć za dnia - to kto wie...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJAckson> a od której planujesz przyjmować gości? Bo ja w sobotę mam zajęcia terenowe, to na wieczór nie za bardzo, ale gdybym mogła Twą złamaną raciczkę obejrzeć za dnia - to kto wie...
JAckson zamierza spędzić cały piątek w domu, więc myślę, że możesz Go odwiedzić.
Ja zjadę dopiero koło 15:00-15:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPotwierdzam - cały dzień będę w domu. Tak więc jak ktoś ma ochotę to może przyjść od powiedzmy 10 rano. Tylko proszę o tel wcześniejCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment