hmm... ja gdzieś czytałem, że owszem ale to jakaś dalsza rodzina. Zresztyą pies ich drapał, pijmy piwo.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoPiwa napiję się przed koncertem, jak przystało na młodzież...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MisiekkCiężka sprawa z porterem /pięć kilo obywatela więcej plus porter to jeszcze więcej/ Oki, jesteśmy umówieni, w piątek albo w sobotę dam znać czy będę o 17 czy o 18. do zobaczyska
był Misiek
będę o 18
był MisiekPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiaieee, nam już przeszło udawanie młodziezy. Teraz się kłócimy, kto mógłby być matką/ojcem niektórych forumowiczów
I chyba jednak jestem za stara na takie koncerty. Brakowało mi krzesła w niektórych momentach.
Z drugiej strony, mam zamiar wybrać się na kolejny młodzieżowy koncert 3 maja, bo będzie Lao Che.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyNie spotkałem dziś nikogo w Małgosi. Ani w Instytucie.
Byłem o 18, czekałem prawie godzinę i się nie doczekałem.
Jutro też będę.
A Ciebie Jerzy przepraszam że coś się nie zgrało.
Był MisiekPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Melduję, że dziś na 100% będzie parę osób w Lamusie, stół zaklepany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShermanWczoraj warzyłem i konsekwencją tego jest przeziębienie
Comment
-
-
Wróciłam jakieś 30 minut temu - Forumowicze postanowili po prostu zostać tam do piątku (to oszczędzi fatygi rezerwacji stolika).
Dzięki za jedyny psio-pozytywny moment tego łykendu!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoZ drugiej strony, mam zamiar wybrać się na kolejny młodzieżowy koncert 3 maja, bo będzie Lao Che.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelCzy to ten sam, co na nim będzie Kult?
Może zostanę do Comy - ciekawa jestem, jak wypadają na żywo.
Comment
-
Comment